• Beste leden,

  We mogen weer! Nadat vorige week weer konden starten met de trainingen, kunnen we nu ook de competitie weer hervatten! Fantastisch dat we weer volledig aan de slag kunnen!

  Aankomend weekend (zaterdag 29 januari) worden de eerste wedstrijden gespeeld. Het wedstrijdschema is inmiddels actueel en beschikbaar via de basketball.nl app. Uiteraard worden de meest actuele zaken ook gedeeld in de groepsapps van de betreffende teams.

  Het is niet alleen fantastisch dat we weer wedstrijden kunnen spelen, ook publiek is weer welkom om de teams aan te moedigen! Voor deelname en bezoek aan wedstrijden zijn wel richtlijnen vanuit de Rijksoverheid van toepassing. Voor de volledigheid hieronder de meest relevante richtlijnen. Het bestuur van Dyna ‘75 gaat er vanuit dat een ieder deze richtlijnen respecteert, zodat we gezamenijk op een verantwoorde manier weer veel plezier kunnen beleven op en rondom het baskelbalveld!

  • In Sportstad, op de OSG en de Buitenbaan is het dragen van een mondkapje voor iedereen van 13 jaar en ouder verplicht. Uiteraard mag deze af tijdens het sporten zelf.
  • Voor sporter van 18 jaar en ouder is een geldige QR code een vereiste conform richtlijnen vanuit de rijksoverheid.
  • Hetzelfde geldt voor een bezoek aan Sportstad, ook hier is de QR code een vereiste. o Een geldig Corona toegangsbewijs bestaat uit het tonen van de QR-code (genezen, gevaccineerd, getest) en een geldig legitimatiebewijs.
  • De QR code kan bij de entree van Sportstad, via de reeds bekende tablets, worden gecontroleerd. Het bestuur van Dyna ‘75 gaat er vanuit dat iedereen de verantwoordelijkheid neemt dit ook op de juiste wijze te doen.
  • Uiteraard blijf je thuis als je klachten hebt en houdt je onderling 1,5 afstand

  Voor de uitwedstrijden vragen wij de teams en begeleider/chauffeurs/bezoekers de richtlijnen welke van toepassing zijn voor de te bezoeken locatie op te volgen.

  Als er vragen zijn omtrent de hervatting van de hervatting van de competitie en eventuele bijzonderheden kunnen deze gesteld worden aan de trainer(s) van het eigen team.

   

  We mogen weer! Allen heel veel plezier en succes gewenst!

  Bestuur Dyna ‘75

   

  Ter informatie; Link naar de informatie van de Rijksoverheid:

  https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/cultuur-uitgaan-en-sport/sport

rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide