• Urban Unites Heerenveen

  Urban Unites Heerenveen organiseert al meer dan 13 jaar samen met de NBB HET 3x3 basketbal evenement van Noord-Nederland.

  We zijn in 2010 begonnen onder de naam Streetball Masters Heerenveen.

  3x3 Basksketbal is een spectaculair. Je speelt 3 tegen 3 op een half court. 

  Iedereen kan 3x3 basketbal spelen. Sinds 2019 hebben we een vrij toegankelijk basketbal court naast de inline skatebaan bij Spoprtstad. We nodigen dan ook iedereen van harte uit om met ons te komen basketballen.

   

 • 3x3NL TOUR 2024

  Urban Unites Heerenveen (UUH) organiseert ook dit jaar weer in samenwerking met o.a. de NBB de 3x3NL Tour 2024. Deze tour doet dit jaar weer 11 steden aan waarin je je kunt kwalificeren voor de finales in Amsterdam op 27-28 juli 2024.

  Dit jaar kan je je op meer categorieen inschrijven dan voorheen. Ben je 35+ en wil je niet mee in het basketbalgeweld van de jeugd, dit jaar is er ook een 35+ categorie toegevoegd aan het toernooi. In totaal zijn er 15 verschillende categorieen waarin je mee kunt doen. 

  Inschrijven kan nu al. Wees er snel bij want er is maar ruimte voor een aantal terams per categorie. Om je aan te melden heb je een Fiba 3x3 Play acount nodig. Hieronder staat een link waarin de verdere aanmeld procedure staat omschreven.

rfwbs-sliderfwbs-slide