• Sportstad vereniging van de maand!

  Mooi bericht over Dyna'75 vanuit sportstad heerenveen
   
   
   
   
  Elke maand zet Sportstad een van de verenigingen in de spotlights via social media omdat wij graag laten zien aan onze volgers wat voor gave sporten, verenigingen en activiteiten allemaal bij Sportstad plaatsvinden. Deze maand… basketbalvereniging Dyna’75! 🏀
  Dyna’75 is dé basketbal vereniging van Heerenveen. Met 135 leden en 13 teams is het een van de grootste basketbal verenigingen in Friesland. 11 teams hiervan zijn actief in de verschillende (jeugd) competities.
   
  Dyna’75 is het hele jaar actief. In de winter maanden wordt er in de sporthal van Sportstad getraind en in de zomermaanden wordt er gebruik gemaakt van het basketbal court bij Sportstad Buiten. Op het court wordt veel getraind, maar er worden ook clinics aangeboden aan de jeugd en oudere groepen van Heerenveen.
   
  Als een van de lokale sportaanbieders in Heerenveen doen ze jaarlijks mee aan de verschillende evenementen van Scoren voor Gezondheid, zoals de Megasportdag en de Adventure Trail. Zelf organiseren ze jaarlijks het Scholenbasketbal toernooi en Urban Unites Heerenveen (een 3x3 toernooi).
   
  Al met al is Dyna’75 een actieve vereniging die veel doet voor de jeugd en ook steeds bekender wordt bij de volwassenen.
  Lijkt basketbal jou ook te gek en wil je graag eens mee doen? Neem dan contact met ze op via
  Website: www.dyna75.nl
  Facebook:
  Dyna'75 Heerenveen
  Instagram: dyna.75
rfwbs-sliderfwbs-sliderfwbs-slide