• Spelregelbewijs

  Basketball is een fantastische sport, maar spelregel technisch ook een lastige sport. Op de velden zijn er soms discussies te zien tussen spelers en scheidsrechters over de spelregels. Meer kennis van de spelregels zorgt voor meer begrip voor beslissingen van de scheidsrechters en maakt onze sport dus leuker, veiliger en positiever. Het spelregelbewijs maakt basketballers vertrouwd met de spelregels van onze sport.

  Het spelregelbewijs wordt aangeboden via FlowSparks, de Elektronische Leeromgeving (ELO) van Basketball Nederland. Alle spelende leden van 13 jaar en ouder hebben automatisch toegang tot de omgeving waarin het spelregelbewijs behaald kan worden. Ook niet spelende leden, of leden die jonger zijn dan 13 jaar, kunnen door de verenigingen vrijwillig worden aangemeld, mits zij geregistreerd staan in Sportlink.

  Er zijn een aantal spelers welke het het nog MOETEN halen. Deze hebben we vandaag persoonlijk een bericht gestuurd. Natuurlijk is het voor iedereen mogelijk om het spelregelbewijs te halen, en zo onze mooie vereniging te kunnen helpen bij bijvoorbeeld het tafelen van wedstrijden.

   https://www.basketball.nl/competities/spelregels/spelregelbewijs/

  Met vriendelijke groet,

  Bestuur Dyna'75

rfwbs-sliderfwbs-slide