• Inloggen op de basketball.nl app

  Inloggen op de basketball app? Hiervoor moet je inloggen of registreren in de app basketball.nl met hetzelfde emailadres dat bekend is bij Dyna'75.

  Het is dus belangrijk dat de juiste emailadressen bij Dyna'75 bekend zijn. Nog geen 16 jaar oud? Dan moet voor bepaalde instellingen het emailadres van je vader of moeder worden gebruikt. 

 • Problemen/vragen

  - Met welk emailadres ben ik bij Dyna'75 bekend?
  Het email adres wat is opgegeven bij het aanmelden als lid van de vereniging is ook het email adres dat gebruikt moet worden bij het aanmelden bij de basketball.nl app. Weet je niet welk adres dit is? Neem dan even contact op met het secretariaat.

  - Ik zie geen teamindelingen van mijn zoon/dochter
  Jouw emailadres is niet ingevoerd als primair email adres van jouw zoon of dochter. Neem contact op met het secretariaat om dit aan te passen in sportlink.

  - Ik kan de foto en gegevens van mijn zoon/dochter niet aanpassen.
  Waarschijnlijk is je zoon of dochter nog geen 16 jaar en heb je nog geen aparte ouderrechten. In het kader van de AVG mogen kinderen onder de 16 jaar niet zelfstandig hun persoonsgegevens wijzigen. Laat ons even weten dat het gebruikte emailadres van een ouder/voogd is. Wij zullen dit aanpassen waardoor je de persoonsgegevens van je kind onder instellingen-mijn kinderen in de app alsnog kunt wijzigen. 

   

rfwbs-sliderfwbs-slide