• 3x3 Urban Unites Heerenveen - MyAlbum
 • Dyna'75 in de media
 • Dyna'75 in Heerenveen zit in de lift en wil basketballend Fryslân daarin meetrekken

  Heerenveen, Plezier, ontwikkelen en samenwerken, dat is het waar het bij Basketbalvereniging Dyna'75 om draait. Zoals nhet een goed voorzitter betaamt, dreunt Marvin Dijkstra deze drie competenties moeiteloos op. De basketbalclub van Heerenveen is in ledental de grootste van Friesland en dat aantal blijft maar groeien. Het exacte aantal weet Dijkstra niet precies. "Maar ik denk dat we dit seizoen boven de 200 leden komen." 

  ......... lees hier verder

 • 18-09-2022 Leeuwarder Courant

  De Friese basketbalclubs gaan intensief samenwerken om eigen talent meer perspectief te bieden en hebben een U22-team gelanceerd dat in de DTL gaat spelen

  Friese basketbaltalenten moeten in de nabije toekomst op eigen bodem de tussenstap naar de eredivisie kunnen maken. Met dat doel slaan de elf Friese basketbalclubs de handen ineen en is er dit seizoen, onder de vlag van eredivisionist Aris, een U22-team.

  lees hier verder

 • 27-06-2022 Groot Heerenveen

   Urban Unites terug in Heerenveen

  HEERENVEEN - Sinds 2009 organiseert basketballvereniging Dyna’75 uit Heerenveen Streetball Masters waarbij fanatieke basketballers uit het noorden van het land het in teams van drie tegen elkaar opnemen.

 • 03-05-2022 Groot Heerenveen

  Dyna'75 in de afgelopen twee jaar doorgegroeid tot de grootste basketbalvereniging in Friesland.

  HEERENVEEN - De corona pandemie heeft basketbal vereniging Dyna’75 geen windeieren gelegd. De vereniging is de afgelopen 2 jaar doorgegroeid naar de grootste basketbalvereniging in Friesland.