• Dyna'75 meer dan zo maar een vereniging

  Basketbal Vereniging Dyna'75 is er voor iedereen die deze mooie sport wil gaan doen. 

  Naast onze normale activiteiten die iedere vereniging doet het organiseren van trainingen en wedstrijden en alles wat daarmee te maken heeft, doen we bij Dyna'75 nog veel meer.

  Wij van Dyna'75 vinden het belangrijk dat de jeugd uit Heerenveen de kans krijgt om te bewegen, om op deze manier gezond te blijven.

  Hiervoor zijn we betrokken bij meerdere projecten in de gemeente. Deze projecten doen we samen met andere partijen o.a. Scoren voor Gezondheid Heerenveen

  Hieronder een aantal van onze projecten waarin we graag onze bijdrage aan leveren.

  Scholen Basketbal Toernooi

  Hier verwelkomen we al een aantal jaren meer dan 200 kinderen van groep 5/6 van alle basisscholen in Heerenveen. Het is ieder jaar weer een mooi sportief basketbal festijn.

  Adventure Trail Heerenveen

  Onderdeel van de Nationale Sportweek 2022 en hét begin van een nieuw schooljaar; beleef als team van 4-5 personen (groep 5 t/m 8 + min. 1 volwassen begeleider) min. 10 uitdagende challenges, dwars door bosgebied Oranjewoud. Navigerend over de 4,5km trailrun route dagen we je uit om in 2 uur tijd zoveel mogelijk challenge-punten te verdienen!

  Mega Sportdag Heerenveen

  Wil jij een dag lang in de herfstvakantie je spelcomputer, je boek, of andere bezigheid aan de kant zetten voor een superleuke sportdag? Een positieve ervaring met sport voor ieder kind & ouder uit de gemeente Heerenveen, daar gaat het tijdens deze dag om!

  10-tallen sportaanbieders uit de gemeente Heerenveen zijn aanwezig om je mee te nemen in het avontuur van hun sport. Heb je zin om mee te doen aan één van de vele workshops zoals freerunning, boxen, klimmen of waterpolo? Of heb je altijd al eens een rondleiding willen krijgen door het Abe Lenstrastadion? Kom dan naar de Mega Sportdag 2022.

  Urban Unites Heerenveen

  Al meer dan 10 jaar organiseert Dyna'75 het 3x3 basketbal event van noord Nederland. Op deze dag verwelkomen ew verschillende (inter) nationale 3x3 teams. Sinds 2022 is het evenement uitgebreidt met andere sporten als: Free running, Boxen en worden er verschillende clinics gehouden.

rfwbs-sliderfwbs-slide