• Disclaimer

  Op de website van de Dyna'75 willen wij onze leden en andere bezoekers informeren over diverse zaken die aan onze club gerelateerd zijn. Deze informatie is dan ook uitsluitend bestemd voor algemene informatiedoeleinden. Door de website van de Dyna'75 te bezoeken en door de informatie hierop te gebruiken, gaat de bezoeker van de website akkoord de voorwaarden in onze privacyverklaring.

 • Informatie op onze website

  Dyna'75 behoudt zich het recht om op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover mededelingen te hoeven doen.
  Hoewel wij onze informatie met grootst mogelijke zorgvuldigheid samenstellen en onderhouden, kan het zijn dat informatie niet volledig, correct of actueel is. Typefouten kunnen gebeuren. Wijs ons erop zodat we deze kunnen corrigeren.

  Teksten en beeldmateriaal op onze website zijn beschermd door het auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Daarom mag niets van deze website voor commercieel en niet-commercieel gebruik verveelvoudigd worden zonder vooraf toestemming aan ons te vragen. Voor alle foto’s en filmpjes van onze leden, hebben wij schriftelijke toestemming om deze te publiceren.

 • Het functioneren van de website

  Voor het online zijn en het foutloos functioneren van onze website zijn wij afhankelijk van onze hostingpartij Sportlink en alle gerelateerde plugins. Dyna'75  is dan ook niet aansprakelijk voor schade die direct of indirect ontstaat door het gebruik van de website en de daarop vermelde informatie.

rfwbs-sliderfwbs-slide