Nieuwe voorzitter Dyna’75

oktober 2nd, 2017

 

 

 

 

Dyna’75 verwelkomt Jan Wedman als nieuwe voorzitter.

Basketball vereniging Dyna’75 heeft met ingang van dit seizoen een aantal nieuwe enthousiaste bestuursleden mogen verwelkomen, en ook afscheid genomen van twee bestuursleden.

Graag verwelkomen wij Jan Wedman die de taken als voorzitter over genomen heeft van Ineke van der Werf. Iedereen die Dyna een warm hart toedraagt kent Jan als o.a. enthousiaste scheidsrechter die  vakkundig en rustig zijn wedstrijden fluit. Hierbij verliest hij de kernwaarden:  Plezier – Samenwerken – Ontwikkelen van de spelers/ speelsters niet uit het oog. Hiernaast heeft hij in het verleden al menig functie binnen onze vereniging bekleed. Wij zijn dan ook blij iemand met zoveel kennis van zowel de club als van basketball te mogen verwelkomen.

Daar waar er een nieuwe voorzitter komt, is er ook iemand afgetreden. Natuurlijk mogen we dit niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Dyna wil Ineke van der Werf dan ook graag bedanken voor alles wat ze voor onze vereniging heeft gedaan. Onder haar leiding heeft Dyna’75 weer een positieve boost gekregen. Door haar inzet heeft het basketbal bij o.a. de jongste jeugd ontzettend in populariteit gewonnen, door o.a. het opzetten van kleuterbasketball, scholen basketbaltoernooi en nog veel meer. Wij hebben dan ook veel nieuwe jeugdleden mogen verwelkomen tijdens haar periode als voorzitter. Ineke ontzettend bedankt voor alles wat je voor onze vereniging hebt gedaan, en we hopen je nog vaak langs de velden te mogen verwelkomen.

Daarnaast hebben we afscheid genomen van algemeen bestuurslid Gerard Jonker, die achter de schermen ook van ontzettend grootte waarde is geweest. Ook Gerard bedankt, en we hopen dat we nog eens van je expertise gebruik mogen maken.

Maar graag verwelkomen wij ook 2 nieuwe bestuursleden. Erkan Ertugrul en Luuk Hofstra hebben inmiddels hun eerste vergaderingen meegemaakt, en zitten vol met goede en nieuwe ideeën over  de toekomst van Dyna’75. Welkom!

Dit zijn de wisselingen binnen het bestuur vanaf dit seizoen, en we gaan er met ons allen voor zorgen dat we een mooi seizoen in gaan.

 

 

Made by J. Jonker, Dyna '75 - © 2018