Nieuw bestuur Streetball Masters Heerenveen

oktober 2nd, 2017

Streetball Masters Heerenveen maakt zich inmiddels al weer op voor de 9e editie. Het evenement is in de loop der jaren uitgegroeid naar het grootste #3×3 evenement van Noord Nederland, met meer dan 90 (internationale) teams.

Klein en bescheiden begonnen, maar door een enthousiaste organisatie en goed bestuur is het ieder jaar een groeiend evenement geworden. Afgelopen editie konden ook de spelers van onder de 10 jaar kennis maken met 3×3 basketball.

Na 9 succesvolle jaren heeft voorzitter Jan Baas het stokje over gedragen aan Erwin Sijpersma, om dit succes voort te zetten.  Jan Baas is de spin in het Streetball web geweest, en heeft samen met o.a. Yvonne Hogeterp een groot netwerk opgebouwd. Een netwerk wat belangrijk is voor een evenement als Streetball Masters. Yvonne heeft vele vele uren gestoken in het secretariaat, waardoor o.a. alle aanvragen vlekkeloos zijn verlopen. 

Namens het bestuur wil ik jullie van harte bedanken voor alle uren en al jullie enthousiasme om het een succes te laten worden wat het nu is. We hopen dat we in de toekomst nog aanspraak mogen maken op jullie expertise.

Annet de Vries neemt een aantal van Yvonne haar taken van het secretariaat over. 

Daarnaast verwelkomen we Wouter Top, Nienke van der Werf en Marvin Dijkstra bij de organisatie. We kunnen niet wachten op jullie verfrissende en vernieuwende blik op Streetball Masters. En we gaan er weer een fantastische 9e editie van maken, en alvast nadenken over onze lustrum editie.

 

Made by J. Jonker, Dyna '75 - © 2019