Lionsclub Heerenveen biedt kinderen sportkansen

oktober 2nd, 2017

 ‘Alle kinderen moeten kunnen sporten’. Sport helpt namelijk een kind zich fysiek, mentaal en sociaal optimaal te kunnen ontwikkelen’.

Daarom organiseert de dit jaar jubilerende Lionsclub Heerenveen e.o. (50) in de eigen gemeente een sportmiddag voor kinderen, voor wie sporten financieel niet bereikbaar is. “We stellen ze in de gelegenheid om deel te nemen aan een sportmiddag in en om Sportstad Heerenveen. Bovendien mogen ze een jaar lang gratis  sporten bij een club naar hun keuze. Onze ambitie is om zo 100 kinderen aan het sporten te krijgen”, zegt Jerry Speel als drijvende kracht achter die activiteit.

Dit staat op de website van grootheerenveen.nl

Het was inderdaad een geweldige middag waarbij ook wij als Dyna’75 aanwezig mochten zijn. Onder de professionele leiding van Rob Boskeljon konden kinderen kennis maken met de mooiste sport die er is. 

Ook Binky was natuurlijk de hele middag aanwezig om de sportende jeugd aan te moedigen. Natuurlijk niet alleen bij het basketball, maar ook bij tennis, en o.a. rugby. 

Deze sportieve dag werd afgesloten met een gezond “balletje breed”.

Wij hopen dat er veel kinderen de mogelijkheid krijgen om te gaan sporten,en natuurlijk is basketball de mooiste sport van de wereld…

Bedankt Lions Club Heerenveen dat we aanwezig mochten zijn bij deze dag. wij hebben ervan genoten.

Made by J. Jonker, Dyna '75 - © 2019