Be a Basketball STAR

Be a Basketball STAR: de boodschap! Informatie Be a Basketball STAR  

 

Be a Basketball STAR zijn basketball lessen voor alle kinderen uit groep 1 en 2. Op een speelse manier maken de kinderen kennis met basketball. Ervaren trainers van Basketballvereniging Dyna’75 Heerenveen verzorgen deze lessen.  

 

Waarom Be a Basketball STAR?  

STAR staat voorop in onze lessen. STAR betekent Sportiviteit, Teamwork, Acceptatie, Respect. Wij leggen de kinderen uit wat dit betekent en met deze waarden gaan wij aan de slag in onze lessen.  

 

Motorische ontwikkelingen

Door middel van activiteiten die wij aanpassen aan het niveau van de kinderen leren de kinderen beter vangen, gooien, mikken, rollen, dribbelen enz. Dit oefenen wij in spelsituaties waarbij plezier voorop staat.  

 

Sociale ontwikkelingen

Natuurlijk hoort STAR bij de sociale ontwikkeling van de kinderen. Wij leren ze samen te spelen met anderen, omgaan met winst en verlies, luisteren naar de trainer en naar elkaar. Maar wij helpen de kinderen ook om van niet lukken naar lukken te gaan. Er is veel ruimte om te leren op een ongedwongen manier.  

 

Hoe werkt het?

Kinderen kunnen naar de lessen komen in het speellokaal van CB de Roerganger in Heerenveen. Het is bedoeld voor alle kinderen uit Heerenveen. We starten om 14.30 uur en eindigen om 15.30 uur. De lessen zijn op woensdagmiddag en lopen gelijk aan de schoolweken. In de schoolvakanties is er dus geen les. De eerste proefles is gratis. Daarna betaalt men €2,00 per les of €20,00 voor 15 lessen.  

 

Opgeven kan via info@itcbasketball.nl

 

Of kom spontaan eens binnenlopen!

   Basketbal jeugd

Made by J. Jonker, Dyna '75 - © 2019