Jeugdsponsor actie van de..

Poiesz sponsor actie Vanaf 8 februari kan je bij de Poiesz supermarkt in Heerenveen weer munten sparen voor de Jeugd Sponsor Actie. Bij iedere 10 euro aan boodschappen (excl. Statiegeld) en bij wekelijks geselecteerde Jeugd Sponsor Aanbiedingen ontvang je bij munten de kassa.   Hoe.. lees meer »

Dyna’75 als..

Artikel in Sport in de Buurt nieuwsbrief van Sport en bewegen in de buurt   Een prachtig interview in het magazine “Buurt Sport Coach samenspel”  van de organisatie Sport & Bewegen in de buurt.   Hoe een samenwerking tussen Dyna’75, gemeente Heerenveen, Sport Buurt Coaches, Sportstad Heerenveen en basis en.. lees meer »

Dyna’75 bedankt al..

kerst en nieuwjaar dyna75 Wij wensen iedereen geweldige feestdagen een fantastische jaarwisseling en een sportief maar bovenal een gezond 2016.       Ook in het nieuwe jaar slaan wij, vrijwilligers, bestuur en partners van Dyna’75 de handen in elkaar. lees meer »

INFORMATIE & PARTNERS

http://www.tigraheerenveen.nl/ www.sportstad.nl sportfryslan.nl www.tfflogistics.nl www.streetballmasters.nl www.basketball.nl

PARTNERS & SPONSORS

http://www.caravans-gorredijk.nl/ http://www.heerenveentweewielers.nl/ Puur ijs & chocolade ACCENT

DYNA '75 OP TWITTER

16:01

Peanut toernooi Heerenveen

Tijdstip: 10:00
18:01

Algemene Leden Vergadering Dyna’75

Tijdstip: 20:00
Klik hier voor het complete
wedstrijd programma