Goede seizoenstart..

Facebookjan2014 Dyna’75 heeft dit seizoen voor het eerst een rolstoelbasketball team in de B divisie. De rolstoelcompetitie is ingedeeld in een viertal divisies. De eredivisie, de A, B en C divisie en er is een Junior League waarin Dyna’75 vertegenwoordigd is met een jeugd team... lees meer »

26 november open dag van..

top talent logo Beste basketballtalent(en) en ouders/begeleiders, Als je echte topsportambities hebt, is het verstandig om te kiezen voor een middelbare school die je kan helpen je dromen waar te maken. Dus een school die mag en kan meedenken om (top)sport en onderwijs zo soepel.. lees meer »

Basketballschool..

2014-10-03 18.18.20 Dit jaar is de basketballschool Heerenveen een onafhankelijk initiatief geworden. De basketballschool Heerenveen wordt opgenomen in een stichting, waarin het ITC Basketball wat plaatsvindt in de topsport talentschool OSG Sevenwolden ook een plek heeft gekregen. We zijn.. lees meer »

INFORMATIE & PARTNERS

http://www.tigraheerenveen.nl/ www.sportstad.nl sportfryslan.nl www.tfflogistics.nl www.streetballmasters.nl www.basketball.nl

PARTNERS & SPONSORS

http://www.caravans-gorredijk.nl/ http://www.heerenveentweewielers.nl/ Puur ijs & chocolade

DYNA '75 OP TWITTER

26:11

Open dag van de Topsport Talentscholen

Tijdstip: 19:00
Klik hier voor het complete
wedstrijd programma