PERSBERICHT

Rolstoel Ambitieuze plannen DOV Leeuwarden en Dyna’75 Heerenveen. Het rolstoelbasketball in Friesland zit duidelijk weer in de lift. Dankzij de samenwerking tussen Dyna’75 en DOV weten meer basketballers met een beperking de weg naar basketball te vinden. Niet alleen meer.. lees meer »

Wij zijn op zoek naar..

Sport_Fryslan_logo_original Vind jij het belangrijk dat iedereen kan sporten? Sluit je dan aan bij onze Sportbende.   Sporten is niet alleen gezond. Het is ook een middel om contacten te leggen. Sporters zitten vaak in een bestuur of ze draaien kantinediensten. Zo maken zij deel uit van de.. lees meer »

Jongeren gezocht voor..

foto_streetball_001_800x600 Sinds vorig seizoen organiseert Dyna’75 naast de reguliere trainingen ook streetball trainingen. Dit is een fantastische kans om vrijblijvend basketball te spelen voor niet leden van de club. Voor de leden is het een extra trainingsgelegenheid om je skills te.. lees meer »

INFORMATIE & PARTNERS

http://www.tigraheerenveen.nl/ www.sportstad.nl sportfryslan.nl www.tfflogistics.nl www.streetballmasters.nl www.basketball.nl

PARTNERS & SPONSORS

http://www.caravans-gorredijk.nl/ http://www.heerenveentweewielers.nl/ Puur ijs & chocolade

DYNA '75 OP TWITTER