Hoor wie klopt daar..

2014-12-03 19.21.52 Op woensdag 3 december bracht Sint met zijn pieten een bezoek aan de training van de jongens U Zestien. De Sint wist natuurlijk dat er een bijzondere gelegenheid was om juist  op deze dag even zijn hoofd te laten zien   Het was de dag waarop Justin Koehoorn  een.. lees meer »

Wij zijn op zoek naar..

Sport_Fryslan_logo_original Vind jij het belangrijk dat iedereen kan sporten? Sluit je dan aan bij onze Sportbende.   Sporten is niet alleen gezond. Het is ook een middel om contacten te leggen. Sporters zitten vaak in een bestuur of ze draaien kantinediensten. Zo maken zij deel uit van de.. lees meer »

Jongeren gezocht voor..

foto_streetball_001_800x600 Sinds vorig seizoen organiseert Dyna’75 naast de reguliere trainingen ook streetball trainingen. Dit is een fantastische kans om vrijblijvend basketball te spelen voor niet leden van de club. Voor de leden is het een extra trainingsgelegenheid om je skills te.. lees meer »

INFORMATIE & PARTNERS

http://www.tigraheerenveen.nl/ www.sportstad.nl sportfryslan.nl www.tfflogistics.nl www.streetballmasters.nl www.basketball.nl

PARTNERS & SPONSORS

http://www.caravans-gorredijk.nl/ http://www.heerenveentweewielers.nl/ Puur ijs & chocolade

DYNA '75 OP TWITTER

17:01

Rolstoelbasketball toernooi, Sportstad

Tijdstip: 10:00
Klik hier voor het complete
wedstrijd programma