Basketballschool..

2014-10-03 18.18.20 Dit jaar is de basketballschool Heerenveen een onafhankelijk initiatief geworden. De basketballschool Heerenveen wordt opgenomen in een stichting, waarin het ITC Basketball wat plaatsvindt in de topsport talentschool OSG Sevenwolden ook een plek heeft gekregen. We zijn.. lees meer »

Dames Recreanten in de..

Dames recreanten web Iedere woensdagavond wordt er door de dames intensief getraind. Er is afgesproken om 1 x per maand een kwartiertje eerder te stoppen en met elkaar in de kantine af te spreken zodat er gezellig kan worden bij gekletst onder het genot van een drankje en een hapje. Ook al.. lees meer »

Jeugdbasketball komt naar..

Bsketball-s-Cool-logo-300x149 Basketball ‘s Cool en Be a Basketball STAR gaat deze week weer van start! Kom een gratis proefles meedraaien en neem je vriendje of vriendinnetje mee. Zie de posters voor meer informatie over de locaties, tijden en doelgroep. lees meer »

INFORMATIE & PARTNERS

http://www.tigraheerenveen.nl/ www.sportstad.nl sportfryslan.nl www.tfflogistics.nl www.streetballmasters.nl www.basketball.nl

PARTNERS & SPONSORS

http://www.caravans-gorredijk.nl/ http://www.heerenveentweewielers.nl/ Puur ijs & chocolade

DYNA '75 OP TWITTER